Terminali i ručni čitači bar koda

CipherLab Co., Ltd. osnovana 1988, danas je među vodećim proizvođačima uređaja i sustava za automatsku identifikaciju i prikupljanje podataka (Automatic Identification and Data Capture). Centrala tvrtke je u Tajvanu (Taipei), a američki ured u Texasu (Plano). Rastuća mreža podružnica i partnera u Europi, Americi, Australiji i Aziji poslužuje različite regije svijeta u svim područjima primjene. CipherLab mobilna računala i čitači danas su integrirani u sustave mnogih svjetskih poznatih kompanija.

CipherLab skeneri i terminali

Tvrtka neprekidno investira u istraživanja u optici, elektronici, mehaničkom inženjeringu, komunikacijskim tehnologijama, u razvoj programske podrške i aplikacija. Obrazovani i iskusni razvojni stručni tim kakvim se ne mogu pohvaliti ni mnogo poznatiji konkurenti, u uskoj suradnji s partnerima donosi stalne novosti u dizajnu i inženjeringu.

Da bi osigurala kvalitetu i efikasnost, CipherLab kompanija je uložila velik napor i sredstva u organizaciju vlastitih proizvodnih kapaciteta i procesa. Uz vlastiti razvoj i proizvodnju, može pravovremeno isporučiti kvalitetne proizvode po vrlo kompetitivnim cijenama.

Jednaka pažnja se posvećuje pravovremenoj i kompetentnoj podršci i uslugama - kada jednom postanete korisnik CipherLab proizvoda, nećete biti prepušteni sami sebi.