Printeri za naljepnice, mobilni, POS i kiosk printeri

Citizen Systems Europe je podružnica japanske tvrtke Citizen Watch Company. Sjedište se nalazi u Velikoj Britaniji, otkuda putem mreže distributera poslužuje 44 zemlje Europe, Skandinavije, Srednjeg istoka i Afrike.

Obitelj termo i termo transfer printera dizajnirana je za potrebe raznih aplikacija uključujući zdravstvo, logistiku, proizvodnju, skladišta, trgovinu i transport. U ponudi širokog spektra od malih prijenosnih i POS termo printera do brzih industrijskih termo i termo-tranfer printera naljepnica, Citizen kombinira visoko specijalizirane i pouzdane proizvode s povoljnom cijenom.

Inovativni uređaji razvijali su se na temelju Citizenove tehnologije u području precizne mehanike i mikro-elektronike koja je dala velik doprinos u minijaturizaciji informatičke opreme. Iskustvo u proizvodnji desktop i mobilnih printera logično je dovelo do širenja na printere namijenjene području automatske identifikacije.

Imajući u vidu različite potrebe korisnika, Citizen printeri podržavaju sve standardne bar-kod simbologije, skalabilne i fiksne fontove, uključujući i internacionalne znakove. S raznolikim opcijama i dodatnim priborom, Citizen printer je očit izbor za inovativan, kvalitetan, pouzdan, a istovremeno jednostavan sistem tiskanja etiketa.

Citizen desktop i industrijski printeri