Usluge

Servis bar kod skenera, terminala, printera...
Servis bar kod opreme

Naši partneri i korisnici koji su već nabavili opremu s vremenom će zatrebati popravak ili, razmišljajući unaprijed, ugovaraju preventivno održavanje kako bi produljili radni vijek opreme u koju su investirali. Zato smo organizirali vrlo dobar servisni centar koji radi i za kupce koji imaju našu opremu, a i za sve one koji su opremu nabavili drugdje, ali se iz različitih razloga odluče za našu uslugu servisa. Neki od tih razloga su svakako kvalitetna usluga, naše nastojanje da vrijeme servisiranja bude što kraće, i ne manje važno - razumne cijene.

Tisak naljepnica, deklaracija, cijena, inventurnih oznaka...
Tisak etiketa i deklaracija

Tisak naljepnica je djelatnost kojom se svakodnevno bavimo. Ponekad se radi o jednokratnoj usluzi tiska specijalnih naljepnica na posebnim sintetičkim materijalima, ili su u pitanju serije deklaracija (naljepnica ili privjesnica) za robu. Za tvrtke koje nemaju vlastitu opremu, možemo otisnuti etikete s bilo kakvim sadržajem: cijenom i šifrom artikla, deklaracije sa svim potrebnim podacima, bar-kodom, grafikom, logotipom tvrtke, tekstom...

Najam terminala za inventuru (CipherLab 8500, 8001)
Najam terminala za inventuru

Neka poduzeća ne trebaju bar-kod opremu stalno već samo povremeno. Da bismo odgovorili na takvu potrebu, rezervirali smo dio opreme za uslugu najma. Krajem godine, najčešće traženi tip opreme su prijenosni CipherLab terminali. U mnogim tvrtkama se inventura obavlja jednom godišnje, a tada veliki broj zaposlenih istovremeno radi na popisivanju. Ako vam je veći broj terminala potreban samo dva - tri dana u godini, najam umjesto kupnje je logična odluka.

Savjetovanje o primjeni barkod opreme
Savjetovanje

Velik broj tipova opreme, na primjer skenera s različitim mogućnostima u sistemu sučelja, različite opcije printera i konfiguracije prijenosnih terminala ponekad ostavljaju budućeg korisnika u nedoumici. Za uspješnu implementaciju sustava nije dovoljno nabaviti hardware i software; prije instalacije takve opreme potrebno je osmisliti sustav koji će raditi na optimalan način. Vi sami najbolje poznajete procese u Vašoj organizaciji, trenutne potrebe i pravac budućeg razvoja, a mi mogućnosti koje otvara primjena sustava za automatsku identifikaciju.