Savjetovanje

?

Velik broj tipova skenera s različitim mogućnostima sučelja, različite opcije printera i konfiguracije prijenosnih terminala ponekad ostavljaju budućeg korisnika u nedoumici. Mi smo uvijek spremni ponuditi rješenje u skladu s potrebama i mogućnostima u očekivanom cjenovnom rangu.

Za uspješnu implementaciju sustava nije dovoljno nabaviti hardware i software; prije instalacije takve opreme potrebno je osmisliti sustav koji će raditi na optimalan način. Vi sami najbolje poznajete procese u Vašoj organizaciji, trenutne potrebe i pravac budućeg razvoja, a mi mogućnosti koje otvara primjena sustava za automatsku identifikaciju.

Svjesni smo činjenice da se područje kojim se bavimo u manjoj mjeri poznaje. Zato svakom potencijalnom korisniku ili osobi koja nam se obrati pitanjem rado i s interesom odgovaramo. Želimo da naše iskustvo i znanje bude od koristi svakome kome je potrebno.

Taj naš trud koji nazivamo savjetovanje ne naplaćujemo jer smatramo da je za nas tržišno i statusno opravdano ulagati u razumijevanje i edukaciju potencijalnih korisnika opreme i rješenja koje nudimo. Neki od naših suradnika su dugogodišnji članovi mreže hrvatskih konzultanata pa je za očekivati da oni svoja znanja i iskustvo na društveno najprihvatljiviji način prenesu na zainteresirane privrednike.