Servis - održavanje opreme

 Veći dio barkod opreme je namijenjen prikupljanju podataka - prvenstveno mislimo na barkod čitače i prijenosne barkod terminale. Ti uređaji se najčešće koriste u trgovini, skladištima i proizvodnim pogonima. To su sve okruženja u kojima ima udaraca, padova, vibracija, možda i prašine i vlage zbog čega elektronička oprema brže stradava i treba češći servis.

Za održavanje barkod printera treba istaknuti naše iskustvo u servisiranju printera različitih proizvođača. Navedimo neke: Citizen, Extech, Cognitive, Sato, Axiohm/TPG, Eltron-Zebra, Datamax, i niz drugih.

Ovdje se želimo pohvaliti vrlo sposobnim i školovanim tehničarima koji će na brz i kvalitetan način izaći u susret svakom korisniku. Navedimo samo nekoliko najvećih: Konzum, Getro, Kaufland, Dinova itd. S mnogim uglednim trgovačkim tvrtkama potpisali smo ugovor o održavanju, no jednaku pažnju posvećujemo svakom klijentu, bez obzira na količinu opreme.

Dugogodišnje iskustvo u održavanju bar-kod opreme poznatih svjetskih proizvođača omogućava nam brzo dijagnosticiranje i popravak gotovo svakog kvara na specijaliziranoj opremi. Nešto što svakako treba istaknuti: dajemo garanciju na servis.