Tisak

naljepnice, deklaracije, privjesnice, inventurne oznake...
tisak etiketa s barkodom

Tisak naljepnica je djelatnost kojom se svakodnevno bavimo. Trgovačke kuće traže od dobavljača da sva roba i sva pakiranja imaju barkod - osobito u većim trgovačkim lancima, to će biti uvjet. Velik dio proizvođača je već na neki način riješio pitanje označavanja proizvoda, nabavkom vlastitih bar-kod printera ili tiskom kodova na ambalaži proizvoda. Ipak, neće uvijek sva roba biti isporučena s kvalitetno otisnutim kodom, pa će slijedeći u opskrbnom lancu morati nadoknaditi nedostatak.

Drugi scenarij u kome vam može koristiti naša usluga je potreba da zbog automatizacije unosa podataka u interni informacijski sustav označite bar-kodom određeni broj predmeta, osnovnih sredstava, lokacija, iskaznica/propusnica...

U većini slučajeva nabavka printera za etikete je dugoročno najbolje rješenje. Ipak, ako znate da ćete trebati samo mali broj etiketa u duljem periodu, ili seriju - dvije specijalnih etiketa posebne namjene, isplativije je naručiti tisak kod nas.

Uz narudžbu barem dan ili dva unaprijed, možemo na različitim materijalima otisnuti

  • naljepnice s barkodom, tekstom, grafikom, specijalnim simbolima
  • deklaracije, privjesnice na papiru ili PET foliji;
  • tekstilne ušivne ili samoljepljive etikete za odjevne i druge proizvode tekstilne industrije;
  • PLU liste s bar-kodom na PET foliji, za upotrebu na blagajnama;
  • upute, sastavnice i slično na foliji, za korištenje u pogonima, skladištima, na otvorenom - svuda gdje obični papir neće dugo izdržati;
  • inventurne etikete za označavanje osnovnih sredstava na 3M materijalu najviše kvalitete, trajnosti najmanje 5 godina na otvorenom i neograničeno u zatvorenom prostoru.